Despre mine

CV-ul meu poate fi consultat aici, pe pagina Universităţii “Aurel Vlaicu” din Arad. 

3 Comments

 1. Fraccica Daniela

  Prea stimata D-na Lavinia Betea…am vazut reportajul “cum se fugea…”etc, eu sint o “asa zisa” (pe timpurile comuniste) Tradatoare de Patrie, am “fugit” pe data de 21.12.1987 ,chiar inainte sa implinesc 19 ani, din Romania impreuna cu alte doua persoane, pt.ca prieteni nu pot sa-i numesc, din Timisoara (sint timisoreanca),pe la Cruceni,sint de 32 de ani in Germania, am 3 copii si doi nepotei,daca va intereseaza o adevarata poveste, o tragedie asa sa zic, mi-ar face placere sa pot D-voastra sa o povestesc,…Va rog sa-mi scuza-ti ortografia…in familia mea se vb. 3 limbi straine, Cu multa stima Daniela Fraccica

  Reply
 2. Mannixg

  D-na Betea, v-a urmarit aparitia la Realitatea plus(19:25?) TV un … aradean, in seara de Craciun 2019. Va spun ca va “descalificati” spunand ca nu intelegeti “miracolul” chinez. Rezulta ca nu cunoasteti nici miracolul japonez(epoca Meidji) bazat, ca si cel chinez, pe … trcut. Pe cultura si civilizatia chineza, pe cultura si civilizatia japoneza. Inseamna ca nu stiti aproape nimic despre … asiatici(si coreenii, tot pe acolo).
  Pacat. Mare PACAT. Studentii banuiesc ca nu va incurca cu intrebari care sa va faca sa va sune un clopotel. Pacat. MARE.

  Reply
 3. Sorin Dusan

  Draga Lavinia,

  Felicitari pentru publicarea volumelor lui Traian Mager despre Ținutul nostru drag al Hălmagiului.

  Sorin D

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *